Over ons

Stichting STILA bestaat al sinds 1976 en besteed veel aandacht aan maatschappelijke kwesties zoals betaalbare huisvesting, zwerfafval en bied hulp aan ieder persoon die in een lastige situatie zit, of dit nu op financieel, fysiek of geestelijk gebied is. Dit doen wij op creatieve wijze.

Ook doen wij niet zomaar aan crowd funding. Ook hierin zijn wij creatief. Zo geven wij feestartikelen of sieraden aan de mensen die bij ons doneren en staan onze vrijwilligers op diverse evenementen achter de bar. Ook organiseren wij betaalbare evenementen.

U steunt onze missies door keuzes te maken uit 1 van onze donatie pagina’s:

U kiest iets leuks uit en doneert daarmee het bedrag wat u betaald in ruil voor dit artikel. Zo is doneren veel leuker!

Of u

Wilt u meer weten over onze stichting en vooral over het initiatief My Tiny Home, kijk dan de website www.mytinyhomeflevoland.nl